2013. július 27., szombat

SHINee Taemin további részleteket osztott meg múltbéli randizási tapasztalatairól a "We Got Married"-ben


Taemin féltékeny lett az A Pink-es Na Eun korábbi férfi udvarlóira. Taemin a "We Got Married" július 6.-ai epizódjában vallott saját randizási szokásáról.

Mielőtt a páros megnézte a romantikus filmet a Twilight-ot, a hangulat  hamar savanyúra fordult, mikor....


 Taemin kérdéseket tett fel "Csókolóztál valaha egy másik sráccal?" "Ki volt az a srác?" , és Na Eun felfedte, "Nem van egy másik srác. Egy drámát és zenei videót csináltuk, de kivágtuk. Az volt az első csókom. Puszit kapott az arcára. Most, hogy belegondolok volt egy csomó", Taemin imádni való féltékenysége előjött.

Taemin még többet akart tudni és folytatta a kérdéseket, "Az első csókod egy videóklippen volt. Kivel történt?" amelyre Na Eun megosztotta, "Az egyikük egy színész. A másik pedig a B2ST Junhyung."

Taemin reagált " Jó. Jól tetted,  Na Eun. Hány NGS volt?" Na Eun így reagált, "Sokszor"  Taemin megkérdezte "Szóval sokszor csókolóztál?" amelyre Na Eun bólintott. Taemin újra mondta, "Szép munka" megpróbálta eltussolni a féltékenységét.

Taemin megosztotta közben az inetrjúban: Csak megdöbbentett, hogy hirtelen ezt hallottam, amiről azelőtt sose. Teszek egy vallomást itt. Hogy őszinte legyek volt egy barátnőm még az általános iskolában.  Nem voltam egyedül egész életemben. Valaha  randiztam egy személlyel 1 hétig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése